Een gemaskerd feest of een gemaskerd bal is zeker een populair soort thema feestje. Traditioneel gezien was het een typische elite aangelegenheid. Alleen mensen van de hoogste sociale klasse waren te vinden op zo een Bal du Masque. Deze trend behoort nu natuurlijk al lang in het verleden maar toch blijft dit type feest populair bij de sociale top.
Een paar jaar geleden mocht de fashion gigant Vogue zijn negentigste verjaardag vieren. Dit gebeurde natuurlijk niet op een bescheiden manier. Zo organiseerde Voque een gemaskerd bal waar een breed scala aan sterren konden zorgen dat ze gezien werden. Een paar bekende namen die hun gemaskerde gezicht lieten zien waren onder andere Christian Louboutin, Jean Paul Gaultier, Tyra Banks, Gisele Bundchen, Kate Moss, Lara Stone, Karolina Kurkova, Dita Von Teese, Craig David and Jade Jagger.

Een logisch gevolg van zo een celebrity knalfuif is de aanwezigheid van de nodige fotografen. De feestgangers konden dus hun gemaskerde gezicht laten vereeuwigen.

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Vogue 90th Anniversary Party - Paris Fashion Week S/S 2011 - Photocall