Sinds eergister zijn wij terug uit het land Italië, natuurlijk de plek waar maskers worden gemaakt. Hier hebben we verschillende oude steden bezocht om niet alleen de historische duomo’s en pleintjes te bezoeken, maar ook om te kijken hoe echte maskers worden gemaakt door de echte kunstenaars.

Wij komen hierdoor tot de conclusie dat deze maskers tot een andere categorie behoren dan de feest maskers. Deze maskers zijn namelijk echte kunstwerken, en wij vonden dat deze niet aan onze winkel mochten ontbreken. Deze maskers zijn zeer exclusief en uniek per stuk, geen masker is namelijk hetzelfde. Wij van gemaskerd bal willen u dus de gelegenheid bieden om deze maskers te kunnen kopen. Vandaar dat we een aparte pagina in het leven roepen om echte venetiaanse maskers aan te bieden.
Op gemaskerd bal hebben wij een oog voor gezichtsmaskers, zo willen wij graag voor een goede prijs maskers van kwaliteit aanbieden. Echter orienteren wij ons ook op het verkopen van echte venetiaanse maskers die handgemaakt worden door verschillende kuntenaars in venetië. Deze maskers zijn handgemaakt en dus uniek, als u een masker uit deze categorie besteld heeft u dus altijd een uniek exemplaar. Natuurlijk zijn deze echte venetiaanse maskers een stuk duurder, maar hierdoor wel een lust voor het oog.
Zo is de website onder continue verandering, en zal u met de week nieuwe maskers op de website vinden. Zo proberen wij een veelzijdig aanbod te bieden van gezichtsmaskers en dus meer tevreden klanten.

f Jolly lillo